bonnaliv

Direktlänk till inlägg 9 februari 2013

Vilken dag!

Av Cicci & Ebbe - 9 februari 2013 22:14

Idag har det varit att fira 2 av barnen ( kära bonusbarn ) o gubben i ett kan man väll säga om det hela . Nog fick alla barnen paket då ingen ska känna sig utanför . Lilla är ju tex inte van så hon började gråta i morse för att bara tuva skulle få paket :/ . Inte lätt o förstå det när man är liten så lösningen blev något till alla :D . 3 av barnen va med gubben på eftermiddagspasset på jobbet idag medans jag o Jasmine tog vännerna. Nu börjar ångesten verkligen krypa på då jag idag hade planerat o ställt in mig på att arbeta några :) Nu är det dax att låta allt annat komma om det hinns!!! Känns onödigt o satt brodd o skor på om man inte kommer ut ändå! Middag idag blev Pizzan :S jätte trevligt o gott ett tag men jag har nog tröttnat på snabbmat :/ . Sen hälsade vi på Anki o familj en stund innan vi gick vidare till firandet :) . Hem o äta tårta o se på film med allt från godis till chips ... O här är vi väll nu typ ( förutom att gubben sover) . Själv så skämde jag bort mig själv med aniktsmask o lite färg i ögonbrynen. Tar oroligt ett litet glas me vin som avslut på denna dag :). Varför är jag orolig då? Jo det är massa konstigt som bryr min skalle just nu o jag måste kolla upp det.

Så planer i veckan då!
Jo gubben har lovar att jag ska få komma till Örebro o fixa grimman till Marianne ( sån ångest jag har för det ) . Har bara kört ihop sig när det gäller allt. Idag va vi bara till lilla Frejs för att jag behövde mineralsten till pippis box o en stor till ut så blev det lite extra. Va ju rea på krubbor 58 kr :P o grimmor till Shettis / föl för 40 kr ... Kan man låta bli då? Neeeee :P inte när man behöver :).
Idag är en sån där dag som jag önskar att antalet vänner va mindre :( . Det bara för att jag får extrem ångest när jag Inte hinner med dem som jag ska / borde men dagar som dessa så kvittar det nog för jag har inte hunnit med alls förutom att ge dem mat o vatten :/ .
Brukar tänka att ja vadå .. De får mat o vatten , de klarar sig men jag vill alltid så mycket mer . Har väll intalat mig själv att de mår bättre då!?
(På tal om må bra) FRISKARE HÄST ... Boken ... Någon som vet var den finns o köpa ? Den är slutsåld överallt på nätet :O.

Jag babblar på ... Va vinner jag på det egentligen ?
Kommer inget mer intressant tyvärr men jag kan ju erkänna det iallafall :D
Önskar er alla en underbara fortsatt trevlig helg !!
Kram C

 
 
Ingen bild

marianne

9 februari 2013 23:07

Ni verkar haft en bra dag,

går de inte att få tag boken? jag letade en bok på nätet förnågra år sen å hittade på ett antikvariat i Södertälje. Har du kollat tradera? eller buke fales?

Cicci & Ebbe

10 februari 2013 00:24

Ne tradera kapade de mitt konto på så har jag inte fått tummen ur o skicka in person bevis o så ( kan va bra om man vill köpa ) .
Det andra har jag aldrig hört talas om :/

Ja våran dag har varit super :D är helt slut just nu .
KramC

 
Ingen bild

Kajsa

10 februari 2013 00:38

Ta det lugnt och unna er att se februari som en vilomånad =) Ni har faktiskt haft fullt upp och vännerna klarar sig med mat och vatten just nu. Dom har varandra och stora ytor att röra sig på =).

Cicci & Ebbe

10 februari 2013 00:42

Tack för dina ord :D
Kändes genast lite lugnare :)
KramC

 
marianne

marianne

10 februari 2013 08:15

Har du googlat på boken? Det var så jag gjorde när jag ville ha tag på en lite äldre, men bra bok om hästars skötsel. Då kom jag till det där antikvariatet i Södertälje och bad dom skicka boken.
Den boken du önska är det ICAförlaget som gett ut, så hör med dom, den är ju inte särskilt gammal så du får nog tag på den.

http://marresmams.blogg.se

Cicci & Ebbe

10 februari 2013 09:31

Jag har googlat o alla som kommer upp har slutsålt :( På just den.
Det är så typiskt ...
Vet inte vem som gett ut den :/
Kram C

 
marianne

marianne

11 februari 2013 09:40

ICA förlaget har gett ut den, du får kolla emd dom.

http://marresmams.blogg.se

Cicci & Ebbe

11 februari 2013 13:41

Okey då ska jag göra det :D
Tack !
kram C

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cicci & Ebbe - 17 maj 2017 01:50

Å nej Varför sova bort livet? ;) här är man vaken o kl börjar gå mot 02 . Har inte varit så flitig på bloggen som jag hade velat , tyvärr. Vet inte va som finns o skriva som vanligt när jag väl ska till o få ner några ord heller :P Kan ju ...

Av Cicci & Ebbe - 9 maj 2017 21:43

Hej o hå.... Vår vardag är under prov då gubben har nytt jobb , skift . Det är mycket att anpassa o tänka på när man bor så här o speciellt då jag fortfarande inte tagit tag i mitt körkort :S Han ska vänja sig med tiderna o vi ska få allt att p...

Av Cicci & Ebbe - 8 maj 2017 08:19

Dagarna drar förbi .... Har inte haft en tanke på bloggen när orken funnits att sätta sig o skriva lite :/ . Emriki får sin medicin 5 dagar o 10 dagar . Han tar det så snällt , lunkar fram . Uppenbart är att något skrämmer honom i hagen då han ...

Av Cicci & Ebbe - 3 maj 2017 23:52

Jaha bloggen va som bortglömd mitt upp i allt ruvande mm :P Ne men allvarligt! Detta kan inte hända igen , att någon ger sig på våra djur?! Skulle ju inte va första gången o nog heller inte sista i detta sjuka samhälle men nu får det väll ändå ...

Av Cicci & Ebbe - 24 april 2017 14:48

God dag!!! Denna dag va planerad så gott som in i det minsta o vi stod bara o väntade på att kl skulle bli 17'00 . Hem kommer lillan från skolan o hade börjat räkna ner . Nere i byn ska en affär stänga o idag skulle de köra - Fyll 2 pappkassar ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards