bonnaliv

Direktlänk till inlägg 2 mars 2013

God morgon

Av Cicci & Ebbe - 2 mars 2013 09:36

Jaha idag vankas det kalas då...

Alltså idag får vännerna INGET GÖRA!! ( ser ni det , jag skrev ut det o jag ska skriva när man pissar med för det kan man inte stanna o göra o speciellt inte när man rider utan att få fan om foten)

Hela min dag är förstörd o det tackar jag för!! En dag som skulle va för min dotter o Nadja .. Besudlad av skit! Tack!!! Vet att jag snart måste ge mig iväg o börja baka men känner inte alls för det. (Bäst att jag säger att vännerna fått mat där ute med så man inte får höra att man svälter de med) .
Borsta ... Aaa det gör vi med!!! Brukar inte skriva med självklara saker men nu är det bäst.

Hur skriver ni er blogg? Jag skriver efter va jag känner o vill säga ... Med andra ord så skriver jag inte om saker jag trodde va självklart ... Fast man kanske borde , andra hästmänniskor kanske inte tror man gör nått annars?! Bevisat!
Jag kan skriva om lite olika beroende på va jag vill dela med mig av. Jag tex skriver inte om promenader med mina vänner mer än ibland för jag anser att jag ingen plikt har att göra det. Heller inte alltid om när jag arbetar dem från marken , tex med NH .. Skriver du när du går o skiter? Tror inte det men ändå vet vi alla att du gör det!

Detta är vår blogg , här delar vi va som faller oss in ha det i skallen när du läser . Dra Inte egna slutsattser efter det!

Kl 18 idag så ska hattarna på :) , det ska rivas papper o smällas ballonger .. (Ska jag tvinga gubben blogga Mellan så nu vet att hundar kommer ut o hästar får mat? )
Idag ska jag bara ha kul är tänkt o jag hoppas på det!
Va ju detta me energitjuvar... Dit hör ju de som pratar skit med ?!

Ne leva livet o fortsätta med va jag gör.. Jag vet , andra vet... En läsare bjuds bara det man väljer att dela med dem .

Ha en fortsatt trevlig dag ... Ni har ju visst funnit något att kackla om mellan varann så ha det så trevligt me det. Själv ska jag lägga tid o energi på saker jag ser med egna ögon ...
Kram C

 
 
Emelie

Emelie

2 mars 2013 10:50

Ha ha h a, ursäkta men jag kan inget annat än att sitta vid datorn med ett leende på läpparna när jag läser detta, absolut med en glimt i ögat nu :-)

Aschh kritik och lite skitsnack får man alltid höra, tänk dig då mig, jag longerar mina hästar (får man ju absolut INTE göra) jag satt in mitt fullblodssto f-11 i november förra året oj oj oj man får ju ABSOLUT inte rida någon häst förrän tidigast de är 2,5 år gärna vänta tills de är 3 eller 3,5 år.

Jag gör säkert andra "brott" oxå men de skiter jag fullständigt i, allt jag gör passar mig och MINA HÄSTAR sen vad andra tycker ja vad fan en åsikt har alla :-)

Ha nu en jättebra dag ;-) och ett kul kalas!!!!!

Kram på dig, familjen och alla vännerna //Emelie

http://www.fullblodenicentrum.bloggplatsen.se

Cicci & Ebbe

2 mars 2013 10:58

Ja precis o jag gillar verkligen när de snackar o läxar upp en när de inte ens vet mer än va jag skriver . Är ju inte precis folk man känner mer än via bloggen.
Det som får mig att skratta är hur jag anses vara galopptokig så är galopp det jag oftast undviker för jag gillar inte när det går för fort :) . Jag vill kunna njuta av naturen när jag ger mig ut :D. O stunden med vännen...

Ja du ... Dessa besserwissar blir man nog aldrig av med . Ta ett djupt andetag o låta det gå en förbi är det bästa o göra av det :) o jag hoppas det biter de i röva en dag !! ;)

Tack, ska göra det bästa av dagen :D
KramC

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cicci & Ebbe - 17 maj 2017 01:50

Å nej Varför sova bort livet? ;) här är man vaken o kl börjar gå mot 02 . Har inte varit så flitig på bloggen som jag hade velat , tyvärr. Vet inte va som finns o skriva som vanligt när jag väl ska till o få ner några ord heller :P Kan ju ...

Av Cicci & Ebbe - 9 maj 2017 21:43

Hej o hå.... Vår vardag är under prov då gubben har nytt jobb , skift . Det är mycket att anpassa o tänka på när man bor så här o speciellt då jag fortfarande inte tagit tag i mitt körkort :S Han ska vänja sig med tiderna o vi ska få allt att p...

Av Cicci & Ebbe - 8 maj 2017 08:19

Dagarna drar förbi .... Har inte haft en tanke på bloggen när orken funnits att sätta sig o skriva lite :/ . Emriki får sin medicin 5 dagar o 10 dagar . Han tar det så snällt , lunkar fram . Uppenbart är att något skrämmer honom i hagen då han ...

Av Cicci & Ebbe - 3 maj 2017 23:52

Jaha bloggen va som bortglömd mitt upp i allt ruvande mm :P Ne men allvarligt! Detta kan inte hända igen , att någon ger sig på våra djur?! Skulle ju inte va första gången o nog heller inte sista i detta sjuka samhälle men nu får det väll ändå ...

Av Cicci & Ebbe - 24 april 2017 14:48

God dag!!! Denna dag va planerad så gott som in i det minsta o vi stod bara o väntade på att kl skulle bli 17'00 . Hem kommer lillan från skolan o hade börjat räkna ner . Nere i byn ska en affär stänga o idag skulle de köra - Fyll 2 pappkassar ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards