bonnaliv

Alla inlägg under augusti 2012

Av Cicci & Ebbe - 23 augusti 2012 13:09

Ser ut som moster ( monster) inte tänker genomföra sitt köp av fölet så nu annonserar jag ut honom i hopp om att rätt familj dyker upp o förstår priset på killen då han är värd varje öre o mer än det . Vår lilla arab ska säljas i december , annars blir han kvar o säljs inriden ... = mycket dyrare !! man kan tycka att det finna alla chanser då han hamnar slutväxt på D- ponny måttet , någon måste ju vilja ha en silverskimmel med super psyke?? Ja jag hoppas ändå :) o det återstår ju att se ...slänger med bilden på lilla o honom i hagen :D
Hojta till om ni vet var hans blivande hem är ;)
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 23 augusti 2012 12:30

Ja dagen går vidare med massa olika jobb att göra imorse var det att lämna mjölkproverna till tank bilen och hoppas på snabba svar från labbet .och halm kärran skall lackas färdigt ja många järn i elden men det är bara att hugga i en före bild kommer och ja naturligtvis en när den är klar , och hemma väntar ju jobb skall göra nya hagar så hästarna kan äta sig feta till vintern ja det är en ide från mon älskling hemma . Så nu är det dags att mata kalvarna alla 42 och dom skall ju ha mjölk så ha det så länge
Enbe

Av Cicci & Ebbe - 23 augusti 2012 09:30

Det gäller att kunna detta med att va fotografens (min) mitt. <3

Av Cicci & Ebbe - 23 augusti 2012 09:22

Ligger raklång på soffan .. Saknar min lilla ( massa ) . Idag ska man hägna in gärderna :D det må va vilket väder det vill för idag är det bestämt ... Gubben va med på det! Ska bara få till en spark i röva på svägerskan så hon blir en hjälpande hand . Ligger med Håkan ( nordman ) på idag med :O o minns hans kusin - lilla Putte Hahaha ... Ja det va tider det i Gävle ! Vilka människor , vilka stjärnor!! Jaha mina kära vänner .. Va är planerna för er under en dag som denne??
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 23 augusti 2012 08:38

Jaha det blev morgon tillslut men det känns som ögonen hänger :P somnade väll av kring 4 men tog mig upp problemlöst o nu är lilla på dagis :D Det värmde mitt hjärta o se hur glad hon va i o komma tillbaka till sina vänner så det blev puss o kram o så försvann hon iväg :) men då är det som det ska va !!
God morgon alla morgonpigga o yrhöns ... Detta blir en blåsig dag
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 23 augusti 2012 01:57

Denna höna sitter vaken , som på vakt med ögon som rått-pi...ar!! Det går bara inte sova . Gubben snarkar , sängen känns ensam ( ingen lilla) o ute blåser det o är rena ovädret mellan varven ... Nyss blixtra Det med :( . Älskar oväder normala fall men senaste tiden har det som jag gillar hållt mig vaken o orolig. :/ ser på kl som snart e 2 o om 5 timmar ska jag hasa röva ur sängen o förbereda lilla o frukost o allt innan dagiset kallar. Jag ska vara ärlig.... Jag ser verkligen inte fram mot det :( . Vill inte lämn henne , vill ha henne hos mig :( . Förbannat egoistiska tankar !!! Ligger o verkligen försöker sova , vara glad men det får inte . Jag är nog en av världens mest oroligaste morsor .... Det e rena mardrömmen att va ifrån om så bara några timmar , va e detta? Just nu känner jag att jag behöver ett avbrott från allvaret o komma ut med prickiga vännen , komma bort.... Andas !!! Det kanske är lite väl mycket just nu denna kärring vill hinna med o klara :P .
Men likt förbannat så vet jag att hela lösdriften står gapande o väntar o ännu en hage ska göras på de gärden vi inte kan slå av... Hmm.... Hur tror ni detta slutar? Jobb eller rida? Svaret är ganska självklart även om jag vet att både jag o vännen är i behov av dessa stunder i skogen.
Skit och.... Klockan springer o jag hinner inte med
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 22 augusti 2012 21:28

Idag börjar kampen - få liten sova som stor flicka , i sin egna säng! Jag har egentligen inga problem att ha liten propeller i sängen Brevid mig men gubben har då det e han som får fötter o armar högt upp som i ansiktet :D haha.. Idag fick vi fixa hennes vägglampa o ha data i säng , plus mamma med. Mammas säng e bättre enligt henne .. Hmm... Vana ! Man vet ju hur svåra de e att bryta :/ men idag kämpar vi tappert på liten i sin säng. :)
En dag ska vi ändå lyckas , hon sov förr ensam men mamma själv förstörde det med att vilja ha henne Brevid sig :O nojornas makt! Ibland har vi bäddat ner henne när hon sover men oftast så kommer hon under natten :). Lilla älsklingen!
Annars så har dagen varit från noll lust till ommöblering till gubbens hemkomst. :) Det uppskattades sa han :D o det e klart att lite övveraskning kan allt va kul o komma med. Där har jag släpat soffor o marmorbord mm själv men jag måste erkänna att det blev mycket mer ombonat än innan . Jag e nöjd jag med :). Ser ut som jag lyckats med att få lilla att somna i sängen :D bara Det e ett STORT framsteg o jag e nöjd.
Nu ska jag ner o läsa lite bloggar o käka müsli i mitt egna lilla lugn med tända ljus o bara pusta ut innan sängen , landa som vi Säger här.
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 22 augusti 2012 13:04

Full fart med städning ... Det kom av sig självt då jag städade övervåningen ( sovrummet ) för min gubbes skull . Astma grabb som han e . Här går det på räls o det skuras o gnor till tonerna av Håkan ( Nordman ) .... Världens mest starkaste man , ansiktet för oss med vissa problem. Till detta inlägg bjuder jag på bild av pratande Herbie :) kram C

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<<
Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards