bonnaliv

Alla inlägg under augusti 2012

Av Cicci & Ebbe - 19 augusti 2012 18:41

Ännu en dag av röjande men idag röjde jag dock inte skit utan annat skit ur byggnaden där affären ska va :) o snart är det klart för målning o sätta upp hyllor . Här planeras det en massa o snart slår vi igång med bakningen för beställning till en början via tele o framåt våren öppnar -TILDAS GÅRDSBUTIK!!! Hahaha ... Klockrent! Kan ni se synen framför er ? Rutig långkjol , gröna stövlar , förkläde ?? Hmm.... Nästan jag kan men riktigt så illa blir det inte :) men vem vet ;) . Idag har lilla fått leka som attan o idag va hon mer borta än hos mig :/ mammas tjej är stor när andra barn är hemma o det är underbart att se . Blondinligan på gården!! :P Tänk att kl är inte mycket men jag är slut efter att röjt men fasen va kul denna dagen varit . Grillat korv o bara gottat sig i solen under tiden.
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 18 augusti 2012 22:24

Tjenixen! Vilken dag , oj vilken dag :D måste börja med att säga att folk som kommer med på bild i denna blogg inte behöver känna att de ser ut si eller så ... SÅ därför bjuder jag på denna spökbild av mig själv med svägerskan :P sug åt er :D haha.. Så ja idag har det målats o grävts i lösdriften ( igen , grävande ) ... E ju en del att ta då man gräver för hand. Sen va vi ju på grillningen med o de må jag säga både va gott o trevligt. Fick träffa ingers son men familj o den omtalade molly ( så söt ) . Va riktigt trevligt trotts väder o getingar ! :) slängde tidigare upp lite bilder från det men hann inte med att skriva , sorry . Nu kör vi hem morsan o svägerskan , har nu berättat för dem att vi ska försöka få fosterbarn . Ja det blev la goda miner va jag kunde se :) men det är ju trotts allt vårat val :) . Jag e berädd !!! Så annars då... Denna kväll ser ut att sluta på soffan efter hemkomst med chips o dipp framför kung Arthur . Ps) risken är stor att jag somnar ;) , känner mig helt slutkörd men det är en känsla som är underbar. Man känner att man använder tiden väl iallafall :) . Denna lördag va välfylld må jag säga .
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 18 augusti 2012 19:18

Av Cicci & Ebbe - 18 augusti 2012 10:02

Bläää!!! Ett vrål ekar över skogen! Vilket skit!!! Jaha.... Brollan fick rätt , det pissar som det vore läckage uppe i änglarnas morgonbad ;). Känns mindre kul måst jag erkänna :/ . Blir iallafall att ösa skit idag , det enda vädret tillåter o sen får man gå på huset , det behöver en omgång av moppen. Jag hade hoppats på en dag , lite roligare iallafall än detta .. Nja... Solen är inte det viktiga utan bara att det håller upp! Kanske är som man säger , inte roligare än va man gör den? Någon som har en bra ide på sköj?? Tanken är att vi ska hämta svägerskan OM nu sura högen till bil vill starta vill säga :O . Kul denna morgon startar verkligen som man önskat sig ;)
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 17 augusti 2012 22:48

Blev inte mera arbete :) iallafall inte idag :P som tur e . När vi väl kom hem så kändes det "för sent" att slita mer då middagen med skulle te kl 20 :/ hmm... Ja de e sent ! Det blev till att skjuta det framför sig tills i morgon ändå då vi åkte en vända till våra kära bekanta ( inger o Kjell ) o sen tillbaka till svägerskan igen . Det är ingen skada skedd :) . I morgon ska det bli regn säger de som vet men då är det klockrent att fortsätta förmiddagen att ösa skiten.. Sen ska vi ju iväg då vi e bortbjudna på grillning ( hos inger o Kjell ). Ja då får det verkligen inte regna för helsike ... Ne de hoppas jag inte det gör :( ! Jaha denna dagen har sett ut exakt som ni fått läsa om den o sett den i bilder :D idag hände inga större saker på gård MEN det kanske det gjort hos er?
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 17 augusti 2012 15:39

Vilken dag , från uppklivandet har det varit jobb :) . Här öser vi ur lösdriften för hand då vår traktor brakade förra året o i väntan på ny! Ni vet väll vilket lätt jobb det är då lösdriften används året runt o skiten ( rakt ut sagt) packas hårt som cement :D . Synd att låta klagande då Kerstin va så söt idag o skickade mig solen :D , kom gjorde den med :). Tack ;)... Passade på i mina små raster mellan allt grävande att fotografera lite :P Telen är alltid med o tillfredsställer det behovet jag har :). Älskar det! Såg idag att jag kunde dela mina bilder via mobilen på Fb utan att behöva göra mer än ett par "knapptryck" o det va ett bekvämt nöje så det nappade jag på självklart när jag upptäckte det. Roligare för de som är vän med mig( oss ) på fb kanske !? Inte för att jag sitter där men :P Hahaha... Ne blogg o fotografering är min grej. Nu på tal om annat än bara jobb o fb så är vi ute på rull lite , vilar oss haha... Hämtar svägerskan på hennes jobb o sen hoppas vi väll på en kopp kaffe innan det blir hem till allvaret igen ;). Ska fasen försöka hinna med ridning i dag med , önskar man kunde hinna o kunde göra en massa saker samtidigt men men :) man får ta det som det kommer ibland med tiden . Ne nu ska jag kolla påsken från granngården o greja här i bilen :)
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 17 augusti 2012 04:59

Strax innan kl 5 denna fredagsmorgonen :/ o man kan undra vart det lovade sol o värme vädret tog vägen ! Hinne ju ändra sig än ett flertal gånger men ändå :) . Blev väckt av stora luffsen där nere som va nödig men de e klart , de är ju vana att komma ut vid 5 ( strax efter) då gubben ska till jobbet . Idag är han ledig ! :D De kan han behöva efter ett par veckors jobb vardag o helg. Nu har jag svårt att somna om då byrackan sitter där nere o gnäller , vill komma upp o lägga sig :/ men vi kapar banden då han nu är över ett år så borde han kunna sova på andra ställen utan mamma :P men visst , sött är det i normala fall men nu bara så förbannat irriterande ! :/ Vill somna om!!! Vakna till sol istället för regn :) God morgon alla söta o ni som alla redan e blöta , skänker er en torr tanke :P
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 16 augusti 2012 22:50

Idag är det 2 månader sen jag tog beslutet att inte starta min morgon med en cigg o kaffe , inte en dag till i livet!!!! Idag för satan har jag varit rökfri i 2 MÅNADER !!! Utan extra skit som plåster eller tuggummi , det är bara bluff o båg :) o jag tror att det vänjer skallen fel totalt från början direkt.
Jag firar 2 månader ... LASTFRI HELT!!!!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<<
Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards