bonnaliv

Alla inlägg den 10 augusti 2012

Av Cicci & Ebbe - 10 augusti 2012 23:45

Jag oroar mig för hans rinnande ögon ( lilla nasse) . Någon som vet va det kan va ? Ögoninflamation?

Av Cicci & Ebbe - 10 augusti 2012 23:35

Låt mig presentera Bertil :P baggen ! Tycker han e störtskön men satan va folk är rädda då de kommer o han är lös. :/ Syrran tex :P hon vägrar röra sig på gården så länge han inte är instängd :D haha... Denna goding är van att va lös , hos förra ägaren komma in på dagarna i huset o få äpple :) men riktigt så långt har det inte gått här :P. ( det kommer) . Snacka om att bjuda till ;). När vi fick denna stolle så hade jag bara en sak i skallen - problem! Måste säga att jag hade fel , han är uppfostrad , gillar att va med , möta en o dola på benet ... Han är mer som en hund. Va livet vore konstigt utan den jäkeln ;) . Bertil bagge !! Lägg det namnet på minnet :P
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 10 augusti 2012 23:00

Jag måste säga att jag e impad av gubben som klarar av jobbet som djurskötare , allt nytt sen en annan provade på det yrket o handmjölka med maskiner. Eller nytt o nytt vet jag inte om det är eller om gården jag va på låg "efter" i den rasande utvecklingen kring allt . Varje dag känner jag oron då man hört alla historier o om folk som blivit ihjälstångade :( då djurskötare är ett av Sveriges ledande yrke inom fara . Tror fasen det !! Frustande tjur o alla förbannade kor då man tar från dem kalven :/. Det händer alltid nått när man arbetar med levande . Jag brukar stå o stirra mig blind på roboten :) o jag fattar inte ett skit o alltid är den lika fascinerande . Datastyrt allt från foder till skitande näst intill ;) . Hahaha men va jag inte fattar är HUR gubben kan ha allt i skallen :O impad är väll de minsta jag kan kalla det. Måste säga att jag är stolt över min gubbe som kan sköta ett jobb många bara skulle bli ståendes inför . Det gäller att ha skinn på näsan att möta de stora dagligen o veta att skit går att tvätta av sig o skit får man verkligen stå ut med för guuuuuud den stanken :P . Mina näsa trillar nästan av Hahaha men jobbet måste va underbart :) . Eller?

Av Cicci & Ebbe - 10 augusti 2012 21:11

Det blev fart i bland granarna ska gudarna veta :) . Vår runda som brukar va Samfalla ( 2 timmar ) ca 1,5 mil minst utökade vi med andra vägen som går bort mot gubbens jobb då vägarna möts . Så det kan man säga blev några mil som vi avverka på 2 timmar 50 minuter :D bra jobbat trotts ömma hovar då vännen behöver skos runt om än att plöja kanten( diket ) . Haha o på tal om diket så trampa Pippi ( prickiga vännen) ner i ett dike fullt av vatten , så nu har man fått känna på hopptekniken ;). Både jag o vännen e nöjda o man känner i hela kroppen ... Man stinker men de gör då inget :) . Syrran verkade nöjd över vändan o höll glatt humör . De e ett bra tecken :D Lilla prinsessan somnade av hos pappa på soffan men gubben självt fick ingen sömn som han vill :( men de tar han igen när vi kommer hem. Nu sitter vi hemma hos syrran o har filmbyte :P ska mysa med dockan min framför ... En härlig ridvända blev av tillslut o nu e det helg o hela skiten . Ps) helgen löper samma som veckodagarna för mig så de kvittar ju helt. Är det fest eller?? Hahaha ha en super helg ni alla där ute.

Av Cicci & Ebbe - 10 augusti 2012 15:01

Solen kom ändå , den vann över regnet :P är på väg o möta gubben som kommer med bilen från jobbet ... Ska hämta syrran så bär det av på häst!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 10 augusti 2012 13:37

Buzz o nasse börjar komma överens :)
De du inger :P det går vägen ;)
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 10 augusti 2012 13:29

Det va planerat , jag såg fram mot det .. En solig ridtur men icke får man de som det ser ut just nu :( . Inte nog med regn så pratade jag med moster ( monster) som inte yttra ett ord om betalningen på fölet :O men ja.. Hennes förlust i slutänden! Hoppas på att gubben ska komma med kärra full med spån så jag kan sköta lite stall o sånt pyssel i detta väder . Va gör ni en regnig dag som denne?
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 10 augusti 2012 10:33

God möra alla Goa o glada !! Ute e det blött , dystert men inte ska det förstöra dagen ! Här eldas det o behåller känslan sen gårdagen :). Gubben min har än inte kunnat börja blogga i brist på "nyare" tele sen hans åkte i skitbadet o hemmanätet e av . ( får låna ut min sen ) . Frukosten avklarad till lilla :) o snart e det väll dax för att suga av golvet :/ hahah ... Lilla nasse börjar återhämta sig , sakta men säkert . Nu kan man iallafall handha honom utan klor i handen :P haha.. O nu har han varit tuff nog att gå på lådan o käka med de andra 2 som är världans nyfikna på honom. Det slog mig att det är fredag idag va?? :O nästa vecka blir vi ännu en större i denna familj :D då kommer ballerina :) lillans lilla . Funderar hur jag ska lägga upp bloggen? Någon som kan hjälpa en bit på traven ? Ni som följt vidare från qdela bloggen kanske kan ?! :) jaja ... Det löser väll sig när väl gubben börjat blogga med . Härliga morgon o med dessa ord avslutar jag detta inlägg :)
Kram C

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<<
Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards