bonnaliv

Alla inlägg den 12 augusti 2012

Av Cicci & Ebbe - 12 augusti 2012 23:34

Ligger här ner bäddad , ny duschad o allt som hör till ... Skit nöjd över denna dag med :O . Börjar verkligen ha mina dagar på topp nu o det är underbart! Någon som tagit mig dit är prickiga vännen :) hon på något konstigt vis får mig att må bra , känna ruset av livet o läka . Tack Pippi!! Henne kommer jag aldrig göra mig av med. OBS) aldrig!! Vi ska bli gamla ihop :P om hon står ut med mig så länge ;) haha.. Hon har blivit bredare :O men jag ( vill tro) tror att det är muskelmassa av All motion . Hoppas verkligen inte hon är med föl efter hon lurade hingsten över staketet innan han åkte :/ . Kanske borde kolla upp det?! Det gör de samma för jag är 100 på att om så läget e, då tänker jag behålla det. :D ja tiden lär ju utvisa det! Just nu ligger jag här o bara myser av livet med henne :). Syrran skrev idag att hon funderar på att åka hem o jag hoppas det :) , haha jag saknar henne !! Längtar till vi tar våra vändor ... Det är aldrig det samma utan henne . Ja jag hoppas hon kommer snart! Tills dess får jag överleva o ska försöka tjata med mig gubben ut för bubba åker hem i morgon så då är man själv igen . Funderar på att ge Pippi en förtjänt vilodag i morgon med en behövlig dusch :P om vädret tillåter. Det fick mig tänka på en sak o tjoa gärna om ni kan svara på det! Varför i hela helsike ska alltid hästen rulla sig i den värsta skit då man precis är klar med dusch o borstning mm , då man lagt timmar på att bara få rent o fint ???? Pippi e specialist på det nu mera Hahaha .. Jaha .. Va ska man nu skriva om? Jag är bara på så förbannat gott humör o jag tror att folk kring mig har märkt av det :) . Livet är på topp o så länge jag får sitta där uppe o bara må så tänker inte jag kliva ner ;) . Hösten knackar på axeln men den är välkommen !!!
I möra e det måndag ... Någon som märkt av att det e helg?? :O Nope , inte här :D
God natt alla sångfåglar där ute
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 12 augusti 2012 21:51

Uppladdningen är verkligen rolig! Iblan vill den inte ens få med bilder o rätt som det e så blir det en massa dubbel :/ . Idag kommer inte gubben skriva inlägg iallafall , han är trött som hel....te!!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 12 augusti 2012 21:47

Jaha.. Det blev att sko om vännen för hon av någon konstig anledning är så känslig ute ( o är fortfarande ) . Idag tog vi trav 6 km. Bubba som va med som red crème blev så pass svett att skallen dröp :P .
Nu då när uppladdningen ändå vill va med så slänger jag in bilden på den sk kungen Nicke ...
Nu ska man hem efter att lämnat av dem hemma o ta en dusch ... Sköööönt!!!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 12 augusti 2012 19:16

Av Cicci & Ebbe - 12 augusti 2012 19:12

Av Cicci & Ebbe - 12 augusti 2012 19:10

Av Cicci & Ebbe - 12 augusti 2012 14:24

Denna kossa har hittat hem ;) .. Är med pappa på jobbet. Alltid lika underbart när man är på "kalvavdelningen" o matar! Har självklart knäppt bilder för bloggen men med tanke på hur kasst det går att ladda upp så får ni vänta på dem lite :( . Här är det mjölkmustacher o massa snuttande . De ser för härliga ut!! Lilla är överallt o klappar , matar , pratar o tittar :) En uppväxt man kan önska alla barn , att vara nära djur av alla de slag. En uppväxt jag själv hade önskat men tyvärr inte fick :( , inte ens en katt , råtta eller fågel . ( bara i tonåren lite fisk) . En gård som denne är det alltid en massa som händer o det råmas från alla håll o kanter . Denna kossa bara smälter in :P . Djur i natur , det e som balsam för själen .
Kram C

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<<
Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards