bonnaliv

Alla inlägg den 16 augusti 2012

Av Cicci & Ebbe - 16 augusti 2012 22:50

Idag är det 2 månader sen jag tog beslutet att inte starta min morgon med en cigg o kaffe , inte en dag till i livet!!!! Idag för satan har jag varit rökfri i 2 MÅNADER !!! Utan extra skit som plåster eller tuggummi , det är bara bluff o båg :) o jag tror att det vänjer skallen fel totalt från början direkt.
Jag firar 2 månader ... LASTFRI HELT!!!!

Av Cicci & Ebbe - 16 augusti 2012 22:26

Gubben min e inte värst duktig på att blogga märker jag men okey man får ge honom tid att komma in i det o känna va han vill skriva om. :) Denna dag har varit full av planer o massa jobb för skallen :P o en gårdsaffär blir av :) . Kompanjon o allt fixat o nu börjar planerna för husets insida ( affären) . Det kanske kan visa framfötterna i frågan om barn med :) o gudarna vet hur mycket jag är villig att sattsa på det . Har fått ett par kommentarer om just det idag o det värmde mitt lilla hjärta här . Tack! Har börjat prata med lillan med om det... Att det kan bli ett barn som inte är från mammas mage o först trodde hon nog att man kunde bestämma vem man kunde få som syster o hon önskade sig nadja ( syrrans dotter , kusinen ) Hahaha... Härliga unge men nu är hon mer införstådd i det o är villig att dela sina rum o leksaker med ett barn som behöver o vill va hennes syster. Nog kan man tycka det e korkat att diskutera detta med en 3-åring men hon förstår en massa trotts sin lilla ålder o som familj tycker jag alla ska va en del i beslutet. Jag tycker inte det e fel! Hon behövde med sina förklaringar o förberedas , tänka att bara komma med ett barn o hon lämnas med alla tankar o funderingar i rädsla att mamma o pappa tex byter ut henne. Nene så funkar det inte !! Så nu e man överrens om fosterbarn o snart driver jag min gårdsaffär :) Kan det bli bättre? Ja det kan ju det.... Att svaret blir att vi får glädjen att bli ett barn rikare :).
Som ni märker så är det massa igång här snart o det planeras :) Känner att jag snart börjar leva :P känner att jag snart funnit meningen med livet , att allt som hänt hade en mening ... Allt det mig lärde , förändrade . Kan det gjort mig till något bättre? Jag hoppas det ! :) Jag är uppe mitt i den lyckligaste tid just nu o jag hoppas denna dröm aldrig har ett slut. Wiiieeee jag bubblar över.... Håll era tummar för oss e ni snälla där ute . Snart försöker vi slå slag i det med!!!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 16 augusti 2012 14:18

Ibland när man får en ide som e så där super bra ni vet... Då skenar skallen iväg :) o visst , Inge fel i det! Denna plan är redan klar i skallen o partner finns med så man slipper allt slit ensam med det . Odla rotfrukter mm o öppna gårdsaffär med massa gott o hembakt:P planen föddes nyss men är snart redan i land då kassaapparat mm är ordnat o platsen hahahah den har jag mitt på gården :D det kan inte bli bättre ?! Allt jag behöver finns omkring mig , tänk att jag va så blind innan :O o helt plötsligt tappade skygglapparna ... HELT! . Gubben e medveten om min storslagna plan o han tyckte den va klockren ... Denna myra ska med arbeta för stacken :)
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 16 augusti 2012 12:48

Detta med att överleva är alltid en kamp för oss människor .. Alltid funderar vi på det som gör livet enkelt , problemlöst ... Eller?? Det som ger pengar så pass så man överlever o gärna lite mer. Jag ska nästa år försöka mig på lite mer arbete på gården :) Odla potatis o rotfrukter för att sälja .. Ett provår! Funkar det så kör jag vidare .. Varför inte nyttja det marken ger en chans till här? Vore dumt att inte ge det ett försök , alla pengar är välkommna när man ska försöka bygga något större än va som i daxläget är ! :D
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 16 augusti 2012 11:44

Morgon ( snart eftermiddag) .
Lilla har blaskat skiten av sig o lekt med ponnys i duschen o själv har man inte riktigt fått tummen ur :/ . Sitter mest som om man vore yrvaken o får inget gjort... Dammsugit det värsta ... Är inte riktigt med här o nu. Tankarna är verkligen på detta med större familj , ännu ett barn. Önskan! Viljan! Svävar iväg i drömmarna om hur livet skulle va , hur det kan bli.
Så över till häst! Idag har pippi fått vila i 2 dagar , kan va stor ide att komma ut. I värsta fall ensamma OM inte svägerskan vill med. Värsta o värsta ... Vi har klarat det förr o kan göra det igen. Funderar på om man kan ta in några av dem under dagen , stona med föl kanske o träna dem lite :) . En god tanke ! Får se va denna dag ger... Just nu känner jag mig bara så okoncentrerad :/ men hoppas det blir bättre :)
Kram C

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<<
Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards