bonnaliv

Alla inlägg under augusti 2012

Av Cicci & Ebbe - 11 augusti 2012 10:04

Ser ut som onda jävlar flyttat in :/ Vakna med ett ryck då skrik o gråt fyllde hela huset. Lilla är sjuk!! Det händer inte ofta men när det händer så slår det till med alla krafter ( ser inte bättre ut ) , sist blev det ju ambulansen. Sen så är gubben på sämre humör än jag hoppats en dag som denne :( . Alla planer för dagen kan ligga platt fall .... Just nu så verkar det inte bättre då gubben intar sängen o själv blir man bara sittande . Smällar man helt enkelt får ta !! Dessa onda ting kommer över en handvändning o alltid lika chockerande .... Ne nu ska jag ta hand om den sjuka . Håll era tummar att hon blir frisk snabbt , det vore jätte snällt.
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 10 augusti 2012 23:45

Jag oroar mig för hans rinnande ögon ( lilla nasse) . Någon som vet va det kan va ? Ögoninflamation?

Av Cicci & Ebbe - 10 augusti 2012 23:35

Låt mig presentera Bertil :P baggen ! Tycker han e störtskön men satan va folk är rädda då de kommer o han är lös. :/ Syrran tex :P hon vägrar röra sig på gården så länge han inte är instängd :D haha... Denna goding är van att va lös , hos förra ägaren komma in på dagarna i huset o få äpple :) men riktigt så långt har det inte gått här :P. ( det kommer) . Snacka om att bjuda till ;). När vi fick denna stolle så hade jag bara en sak i skallen - problem! Måste säga att jag hade fel , han är uppfostrad , gillar att va med , möta en o dola på benet ... Han är mer som en hund. Va livet vore konstigt utan den jäkeln ;) . Bertil bagge !! Lägg det namnet på minnet :P
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 10 augusti 2012 23:00

Jag måste säga att jag e impad av gubben som klarar av jobbet som djurskötare , allt nytt sen en annan provade på det yrket o handmjölka med maskiner. Eller nytt o nytt vet jag inte om det är eller om gården jag va på låg "efter" i den rasande utvecklingen kring allt . Varje dag känner jag oron då man hört alla historier o om folk som blivit ihjälstångade :( då djurskötare är ett av Sveriges ledande yrke inom fara . Tror fasen det !! Frustande tjur o alla förbannade kor då man tar från dem kalven :/. Det händer alltid nått när man arbetar med levande . Jag brukar stå o stirra mig blind på roboten :) o jag fattar inte ett skit o alltid är den lika fascinerande . Datastyrt allt från foder till skitande näst intill ;) . Hahaha men va jag inte fattar är HUR gubben kan ha allt i skallen :O impad är väll de minsta jag kan kalla det. Måste säga att jag är stolt över min gubbe som kan sköta ett jobb många bara skulle bli ståendes inför . Det gäller att ha skinn på näsan att möta de stora dagligen o veta att skit går att tvätta av sig o skit får man verkligen stå ut med för guuuuuud den stanken :P . Mina näsa trillar nästan av Hahaha men jobbet måste va underbart :) . Eller?

Av Cicci & Ebbe - 10 augusti 2012 21:11

Det blev fart i bland granarna ska gudarna veta :) . Vår runda som brukar va Samfalla ( 2 timmar ) ca 1,5 mil minst utökade vi med andra vägen som går bort mot gubbens jobb då vägarna möts . Så det kan man säga blev några mil som vi avverka på 2 timmar 50 minuter :D bra jobbat trotts ömma hovar då vännen behöver skos runt om än att plöja kanten( diket ) . Haha o på tal om diket så trampa Pippi ( prickiga vännen) ner i ett dike fullt av vatten , så nu har man fått känna på hopptekniken ;). Både jag o vännen e nöjda o man känner i hela kroppen ... Man stinker men de gör då inget :) . Syrran verkade nöjd över vändan o höll glatt humör . De e ett bra tecken :D Lilla prinsessan somnade av hos pappa på soffan men gubben självt fick ingen sömn som han vill :( men de tar han igen när vi kommer hem. Nu sitter vi hemma hos syrran o har filmbyte :P ska mysa med dockan min framför ... En härlig ridvända blev av tillslut o nu e det helg o hela skiten . Ps) helgen löper samma som veckodagarna för mig så de kvittar ju helt. Är det fest eller?? Hahaha ha en super helg ni alla där ute.

Av Cicci & Ebbe - 10 augusti 2012 15:01

Solen kom ändå , den vann över regnet :P är på väg o möta gubben som kommer med bilen från jobbet ... Ska hämta syrran så bär det av på häst!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 10 augusti 2012 13:37

Buzz o nasse börjar komma överens :)
De du inger :P det går vägen ;)
Kram C

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<<
Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards