bonnaliv

Alla inlägg den 20 maj 2013

Av Cicci & Ebbe - 20 maj 2013 23:28

Åh hamnat i en tid där allt annat just nu är nr ett , tex fixa trädgård o hem . Ja massa höns har det blivit men men :) . Inte bara äggmaskiner som kom idag utan en hel låda med ryktsaker jag beställt , en väska me allt man behöver till var o en här ute :D . I rosa o blått men jag tog blått till Pippi :) , har ju ändå det sen innan :P . Rosa är sött men ändå :D .
Beställt hem massa bärbuskar o lite annat skoj till trädgården som tex bambu , både vanliga o svart :P . Vinbär o lite blommor så klart :D . Fast jag hoppas på massa sol o inte som idag :S , helsike va det regnat. Fick ta in mina bananträd :/ o funderar på att släpa in allt annat där ute med (IGEN). Typiskt när man väl har släpat ut allt :P.
Sen tycker jag synd om djuren men de står verkligen o njuter o vägrar gå in under skydd :O .

Fann ett nytt ställe .... Nog har jag vetat att det finns men idag fick jag den där känslan - där är bo till grisen !!

Japp ... Grisar ska det med bli. Fast det är ju för mat då :P . Jag kommer ha svårt för det den dagen då dagen är kommen men men... Jag vet va jag stoppar i mig o matar familjen med . Annat än va man kan säga om maten man köper eller va sägs? ;)
På onsdag kommer ett paket men ägg :S , Japp gubben va seriös om detta o han brinner verkligen för hönsen :D . Hoppas bara hans känsla för det hela är det värt i slutänden :) . Man ska tro på varann!!

Varit på vägarna idag igen , körde brollan OCH syster för att handla . Trevlig tur :) . Fann en sååååå underbar färg som jag MÅSTE ha någonstans.... Illgrönt!!! Den va nästan skrikgrön men oj va härlig färg. Den o gult uppe kanske :P .

Idag fick vi intresse mail om emriki så i morgon ska vi kontakta denne o hoppas på att han med funnit sitt hem ;) . Håll tummarna är ni snälla :).

Jag babblar på om allt här o samtidigt kollar jag på trädgårdspogram ... Hur får jag ihop allt? :P
KramC

Av Cicci & Ebbe - 20 maj 2013 13:14

Dunder o brak ... Alla kablar utdragna , förutom värmelamporna ... Känns inte som man vill riskera .
Regnet ÖSER ner :P .... Ne jag ska inte klaga utan tycker att det är ganska mysigt må jag säga! Svårt att städa bara utan ljus o dammsugare men nu tror jag bannemej att det gått över :P . Fick springa ut o sätta skydd för thai då de är känsliga när de e små för regn o drag .
Varit ute o sett till fåren o fixat deras behov :) , till helgen ska de klippas :P , en som kommer o gör det åt oss .

Kycklingarna har än så länge överlevt , ingen som gett upp efter flytt . De kläcktes igår , den sista precis när vi skulle åka. Har lärt de var vattnet finns o de pickar kycklingstart :P, duktiga så. De lurar en ibland när de sover .. Otäckt stilla.
Ankorna växer men den ene börjar bli KAL på huvudet o på ryggen???? :O sjuk? Normalt ? Va händer? Det är den mindre!

Arbetaren är ihärdig o trotsar regn , åska o blixt... Jobbade hårt där ute :D
Precis inkommen ... Försökte få in Danetta för hennes extra foder men hon VÄGRADE o sprang undan . :/ det är baksidan med stor hage ... Kan jag lugnt säga!!

Ne nu har vädret dragit vidare o jag ska återgå till städ igen :P
KramC

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards