bonnaliv

Alla inlägg den 4 mars 2017

Av Cicci & Ebbe - 4 mars 2017 00:24

Hej igen ... efter ännu ett avbrott

Dags att komma igång igen :)
Det har hänt och händer en massa tungt i mitt liv men borde fokusera på lite gladare saker i vardagen .
Vad är väll bättre än dos av hästar igen? Jag ska komma igång igen o försöka fokusera på gård , ridning och djuren igen !
Inom kort så kommer jag att avslöja något roligt....

Dagarna rullar på här i skogen och det börjar bli hög tid för lite vår städ mm här ute .
Allt är väll det samma som innan , inget nytt så på fronten hem o gård . Massa möten inbokade igen , familjehems uppdrag som de så fint valt att kalla det.

Men va passar inte bättre i denna tid att börja igen med ridningen mm .....
Vi har ju fortfarande emriki " oinriden" o kan bita i den utmaningen kanske ;) . Lillan vill med komma igång men vi båda behöver ny utrustning , en hel del faktiskt som hjälmar , handskar , byxor , stövlar ..... o för o inte glömma allt fint till hästarna där ute .
Kanske kika på en ny , större häst till lillan med ?! Vi har ju nicke på gården . Ni har inte missat b - ponnyn va som grannen har här? En riktig skönhet den gamla gubben på (jag tror han va) 25 med sitt vita o svarta :)
Allt har ju som sagt stått stilla ett tag nu men den senaste tiden har jag känt behovet att ta tillbaka vårat liv igen . Trycka in ansiktet i Pippis päls o dra in doften ...

Va inne ett tag igen på att åka o betäcka henne men så dök det upp massa som satte stopp för de planerna men än är inte tåget kört om man skulle vilja det fortfarande .

Jo här hemma har vi speedy igen minns ni? Den lille amstaffen vi skaffade till min bror för några år sen , han har bott hemma med mor o far . Han är tillbaka hos oss ett tag då han vaktar mamma nu när hon är så sjuk . Hahaha han skrämde mig ganska rejält här nyss då han började skälla utåt köket och reste ragg , morrade så jag trodde någon hade kommit in via dörren på andra sidan .
Glömt av att han tidigare inte sett ormar , han fick se våra boa constrictor i mellanrummet som hade valt att spana läget o kröp omkring . Tänk att ag alla valpar han blev pappa till som vi fick ta hand om o sälja så har vi bara lite koll på 2 hur de mår o har det . På tal om speedy :)

Kvällens bild på han o gubben hemma hos mor.

Jag skulle vilja fråga er som läser , vad Skulle ni vilja se i denna blogg igen? Den har ju innehållt allt från djur till mat o våra egna kategorier där vi tidigare skrivit, jag o gubben . Några av hästarna finns ju inte kvar som finns med på denna blogg sen gammalt men har påkänn att det finns nog att skriva om ändå på den fronten :D

Ne här sitter jag o bloggar mitt i natten ...
Lägga sig o vila kanske , natten är inte så lång men dagen desto värre ;)


Kram C

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards